tag:blogger.com,1999:blog-6177101521765706944.post8059314009355333105..comments2023-08-10T11:06:09.708+02:00Comments on Kímélő ételek: muzsdéjUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6177101521765706944.post-65445499889332120072015-05-18T00:27:46.695+02:002015-05-18T00:27:46.695+02:00Fokhagyma granulátum?? Ejsze fokhagyma szagú a fok...Fokhagyma granulátum?? Ejsze fokhagyma szagú a fokhagyma?<br />Erről jut eszembe, amikor a kilencvenes évek végén Kanadából jött feleségem, már a hatodik elárusitótól kérdezte meg egy budapesti piacon, hogy van-e magtalan szőlőjük. Addig s addig, mígnem egyik kofa azt nem mondta neki, hogy "tudja naygsága, Magyarországon a szőlőnek magva van".Zászlónoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177101521765706944.post-33610150772364476462015-02-03T06:10:27.369+01:002015-02-03T06:10:27.369+01:00Edith, én köszönöm, hogy olvastad és visszajelezté...Edith, én köszönöm, hogy olvastad és visszajeleztél.:) Az ötleteket mindig tovább szoktam gondolni, van hogy elveszek, van hogy hozzáteszek, hiszen ahány ház annyi szokás. :)Lazachttps://www.blogger.com/profile/03357441843961069031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177101521765706944.post-53636369048404274582015-02-02T21:39:19.669+01:002015-02-02T21:39:19.669+01:00Örülök annak, amit írtál. :) A receptek lényege sz...Örülök annak, amit írtál. :) A receptek lényege szerintem a gondolatébresztés, az ötletadás, nem feltétlenül az, hogy egy-az-egyben lemásoljuk. Persze, sütiknél, tortáknál egyes ételeknél fontos a pontosság, de nem mindegyiknél. sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com