Hozzávalók: 1 nagy (30 dkg) padlizsán, 25 dkg gomba, 5 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyemzöld,fokhagyma, 1 evőkanál olaj.
Elkészítése: a padlizsánt ketté vágom és beteszem a sütőbe sülni héjastól. Közben a gombát apróra felkockázom és odateszem egy serpenyőben pirítani, 1 evőkanál olajon. Amikor már zsírjára sült, fűszerezem sóval, borssal, fokhagymát nyomok rá, majd összekeverem az időközben megsült padlizsán óvatosan kikanalazott belsejével. Meghintem sajttal ( parmezán, de lehet mást is használni) megszórom az apróra vágott petrezselyemzölddel, majd a keveréket visszatöltöm a padlizsánok héjába. Grillezőre állítom a sütőt és 250 fokon 5 percig grillezem, amíg a sajt meg nem pirul a tetején.
Ennek a mennyiségnek a kalóriatartalma : 450 kcal.
4 megjegyzés:
Basszus, hogy most találok csak erre a blogra :( Zseniális!!! Imádom a receptjeidet, teljesen az én ízlésvilágom.
Örülök, hogy idetaláltál, bárki légy is. :):)
Ági vagyok, bocsi :)
Azóta csomó receptet elolvastam, hát, ez nekem maga a kánaán :)
Ma a light töltött paprikát készítem.
Nagyon örülök, ha kicsit segíteni tudok abban, hogy új ételeket tudjál magadnak készíteni. :):)
Megjegyzés küldése