2014. február 28., péntek

sült brokkoli

Ezt az ötletet, a múltkor láttam, az egyik kedvencemnél. Akkor meg is csináltam, és akkor is kicsit másképp, mint ma.
Az alapja brokkolirózsák, 1 ek. szőlőmagolajon átsütve. Erre jön kicsit később 5-6 szelet sovány füstölt sonkaszelet összekockázva. Majd a végén megkoronázza az egészet light mozzarella.
A fűszerezése: kevés só, fehérbors, fokhagyma.

4 megjegyzés:

pipacs írta...

Nyah, örülök, hogy ennyire megtetszett! ;)

Lazac írta...

igen nagyon, bár én nem tolom be a sütőben, az edényben párolódik a saját gőzében, tudod, született lusta vagyok :):)

dorw írta...

egészen pontosan ömlik a nyálam. :)

Lazac írta...

dorw:)

10 perc alatt kész, hajrá :):)