Kaptam csodálatosan szép nagy fejű grill gombákat, de eszemben sem volt meggrillezni, inkább megtölteni szándékoztam.
Hozzávalók: személyenként 2 fej nagyméretű gomba, pár szelet mozzarella, ez most füstölt volt, pár szem koktélparadicsom, egy fél csomag zöld spárga, só bors, vaj, fokhagyma, a körethez egy bögre quinoa.
Elkészítése: a gombafejeket előkészítjük, a tönköt kitörjük és a spóralemezkéket is ki kell kaparni egy kiskanál segítségével az üregből. Ezt követően a tetejüket megkenjük fokhagymás vajjal, majd beletesszük egy tűzálló edénybe. A belsejüket kibéleljük a sajttal, majd mehet rá a félbe vágott koktélparadicsom és a feldarabolt zöld spárga is. Enyhén sózzuk borsozzuk, és a sütőbe tolva 200 fokon megsütjük őket.
A quinoát átmossuk alaposan egy szűrőben, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntve lassú tűzön megfőzzük. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése