2013. július 9., kedd

füstölt lazac joghurtos céklaágyon

Igen kellemes hideg étel, könnyen elkészíthető.
Hozzávalók: 1 cs. füstölt lazac, 1 kis doboz natúr joghurt, 3 fej előfőzött cékla, kapor, só, xilit, citromlé, csipet bors.
Elkészítése: a céklát felszeleteljük, majd fűszerezzük, só, bors, xilit és kevés citromlé. Ezt követően beleforgatjuk egy kis doboz natúr joghurtba. Elrendezzük egy tálon, majd a lazacszeleteket rátesszük, bármilyen formában, akár felcsíkozva, akár kis halmokat formázva belőlük. Végén rácsipkedünk egy szál kaporzöldet. A kapor és a lazac igen jó barátok.:)
Kalória: 430 kcal összesen

1 megjegyzés:

KZsolt írta...

Tisztelt Szerkesztő!

A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

Az együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Kovács Zsolt, Projektvezető

iNNOField Kft