A mai ebéd nagyon gyorsan elkészíthető, költségtakarékos fogás. Csak ajánlani tudom :)
Az alapja egy gluténmentes tészta, azon pedig édes-savanyú csicseriborsó található.
Hozzávalók 5 főre: Egy csomag (500 gr) gluténmentes fusili. 1 üveg édes-savanyú mártás, 1 doboz csicseriborsó konzerv, 3 kisebb fej hagyma, 1 kaliforniai paprika, olívaolaj, pici só, csili paprika.
Elkészítése: a tésztát forrásban lévő sós vízben főzzük ki. Közben hevítsünk olívaolajat egy serpenyőbe, süssük pár percig a szeletekre vágott hagymát és a csíkokra vágott paprikát. Nem kell sokáig, maradjanak roppanósak. Öntsük rá az édes-savanyú mártás és a csicseriborsót leve nélkül. Fűszerezhetjük csili paprikával is, ha szeretjük, de ez el is maradhat. Forraljuk össze. A tésztát szűrjük le, tálaljunk.:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése