Málna konyhája posztolt ilyen ételt a napokban. Hétvégén személyesen is megvitattuk a dolgot, majd - mivel biztatott, hogy nyugodtan csináljam meg nem fogok csalódni - el is készítettem ez a furcsa ételt. Valóban nem volt rossz, illetve én sokkal rosszabbra számítottam, de kellemesen csalódtam. Azt nem mondom, hogy heti szinten műsorra tűzöm, de néha nem árt a változatosság.
Mivel csak magamnak készítettem el, így összesen 2 db kovászos uborkát áldoztam be a célra, és híven követtem a Mester utasításait. Szétszedtem hasábokra az uborkát, leitattam a felesleges nedvességet róla konyhai törlőpapírral, majd paníroztam és kisütöttem. Megpróbáltam currys ketchuppal is enni, de a nyerő a majonéz volt.:) Picit nem árt vele várni, mert frissen sütve könnyen kicsusszan a bundájából. Pár perc múlva azonban már nem. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése