2013. augusztus 16., péntek

lecsós lazac

Gyors ebéd 1 személy részére. Hozzávalók : 1 fej hagyma, 1 paprika, pár szem paradicsom (kisebbek) só, kevés fokhagyma, olaj és 1 szelet lazac.
A hagymát felszeletelem, megfuttatom az olajon, majd hozzáadom a szeletekre vágott paprikát, azzal is pirítom. Végül jöhet a paradicsom és a fokhagyma, majd a serpenyő közepébe elhelyezem a halat is. AMig a paradicsom is összesül, addigra a hal is elkészül. Könnyű, nyári ebéd.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves webmester,


Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
info@osszesrecept.hu