Hozzávalók: tegnapról megmaradt rizi-bizi, 1 nagy padlizsán, só, 2 gerezd fokhagyma, színes bors, kakukkfű, olaj
A padlizsánt meghámozom, felszeletelem és forró olajba teszem. Az olaj legyen kevés, úgyis azonnal szívacs módjára felszívjaa padlizsán. Teflon serpenyőben sütöm, és figyelek nehogy leégjen. Később az olajat úgyis visszaadja, ezért kell eleve kevés olajjal sütni, mégha menet közben aggasztóan el is tűnik az összes zsiradék. Amikor már az olaj egy része újra látható a serpenyőbe, akkor sózom, borsozom, hozzáteszem a zúzott fokhagymát és a kakukkfüvet. Jól átforgatom, és összekeverem a maradék rizzsel, vagy rizi-bizivel.
Ezt a fotózási módot Latsiánál láttam, nagyon megtetszett.
4 megjegyzés:
a táj a lényeg a végiben?, vagy a szög, ahonnajt látszik?
A szög...Latsiánál láttam ilyen képeket, megtetszett, gondoltam kipróbálom. Persze a lakótelepi iskola párás, ködös őszi reggelen, nem ér fel egy ciprusi mediterrán háttérrel. :)
He-he... tök jó kép! :) Sztem egy spagettit is le tudnál így fényképezni a kínaiaknál a Frarival a háttérben... (be vagyok kattanva...) *vihog*
Ki kéne próbálni!!!!!!!! :):):)
Lazac
Megjegyzés küldése