2014. február 27., csütörtök

epres saláta

A tél végén ki vagyok éhezve a frissre, a zöldre, a gyümölcsökre. Szerintem ezzel sok ember tud azonosulni.:)
Ma a maradék sült hús hasznosítására egy hideg-meleg salátát készítettem. A maradék sült húst átsütöttem, és még forrón felszeleteltem. A többi összetevő, spar zacskós friss saláta, 3-4 szem eper, balzsamecetkrém. Most nem használtam sem sót, sem más zsiradékot, mivel a húsban mindkettő megtalálható.
Gondoltam készítek egy kevésbé életlen képet, mint a múltkori, de nem jártam sikerrel. Az új gépen az ételfotózás valahogy nem az igazi...a másikkal sokkal jobb képeket készítettem. Hát ez van.:)

2 megjegyzés:

1 írta...

ezzzz... guszta... ismét :) szeretem a kímélő ételeidet :)

Lazac írta...

hát még én! :):)