Sárgarépás krumplipüré, párolt zellerrel és főtt csemegekukoricával
A sárgarépát megfőzzük a krumplival enyhén sós vízben, majd a vizet leöntve róla, egy kevés főzővizet meghagyunk. Ebben törjük, majd turmixoljuk össze a kétféle zöldséget. A végén egy kevés margarinnal selymesítjük.
A zellert meghámozom, vékonyra legyalulom, és egy fej laskára vágott hagymával, kevés olajon megpirítom. Fűszerezem sóval, borssal, kakukkfűvel és egy kevés zsályával.
A kukoricát megfőzöm enyhén sós vízben, majd éles késsel lehasítom a csumájáról.
2 megjegyzés:
Ez nagyon jól néz ki! Fel is falnám azonnal. Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Köszönöm, Te meg nagyon kedves. :)
A lányomnak főzök így, neki kell most ilyen diétát tartani. :)
Megjegyzés küldése