Ezt az ételt már a másik blogomban leírtam, de legyen meg itt is. |
Hozzávalók: 60 dkg csibemell, 4 őszibarack, egy kisebb ananász fele, 1 fej hagyma, só, bors, curry, csili pehely, olaj, kevés fokhagymapor
A hagymát felkockázom és olajon pirítani kezdem. Közben a csibemellet vékony csíkokra vágom, majd a hagymával együtt sütöm tovább. Az őszibarackokat meghámozom, felkockázom és a húshoz keverem. Ha nem enged elég levet, akkor egy kevés vizet lehet aláönteni. Sózom, borsozom, hozzáadom a csilipelyhet is és a curryt, fokhagymaport is. Az ananászt megtisztítom, eltávolítom a fás belsejét, és a gyümölcs felét felkockázom. Hozzákeverem az ételhez és még 5 percig együtt főzöm.
Köretként bulgur és quinoa keverékét adom hozzá párolva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése