2011. október 4., kedd

paradicsomos csirke sült zöldséggel

Hozzávalók: 1 egész csibemell, szárnyas fűszerkeverék, olaj, paradicsom, olasz fűszerkeverék, mozzarella.
A csibemellet felszeletelem és nagyon óvatosan kilapítom, hogy a hús ne sérüljön. Megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel és fél órát hagyom pihenni. Ezt követően forró serpenyőben, kevés olajat hozzáadva, hirtelen kisütöm, hogy egy kéreg képződjön a húson. 1-1 percig sütöm mindkét oldalát. Utána egy tűzálló tálba teszem a hússzeleteket, paradicsomot karikázok rá, megszórom olaszos fűszerkeverékkel és beborítom mozzarellával. Grillező funkcióra állítom a sütőmet és 250* fokon pirulásig sütöm.
* javítva:)

Hozzávalók : mindenféle zöldség ami van otthon. Ezeket felszeletelem, enyhén sózom, borsozom és a hús visszamaradt szaftján átpirítom.

2 megjegyzés:

1 írta...

Na, ha 25 fokon, akkor most pont sütésre alkalmas idő van :)
Aztadeguszta már megint...

Lazac írta...

jól van na, mindjárt átírom :):):)