2011. február 13., vasárnap

krumpli, gombás zöldborsóval

Mai zöldségnapi gyors ebéd, annak, aki uszodába tölti a délelőttjét, és nincs ideje főzni. :)
3 kisebb krumpli meghámoz, összekarikáz, kicsi olaj tepsibe, sózás, borsozás után 200 fokon megpirít.
 Közben laskagombát megmos, borsót kirángat a frigóból, kevés vajon egy serpenyőbe átsüti őket.
Amikor mindkettő kész, összeborít egy tányérra, és kéjesen magábatömi az egészet.

2 megjegyzés:

Ircsike írta...

Biztosan nagyon finom volt. 1x en is kiprobalom ezt a parositast.
Amikor nagyon apro a krumpli nem is hamozom meg, csak jol megsikalom es apritom. A vilag masik oldalan gyakran eszik hejastol. Ott tanultam meg, hogy a heja is eheto. :)
A laskagombat is nagyon szeretem!
Kicsi kaloria es fantasztikus iz!:)
Nyam....nyam.....

Lazac írta...

Nagyon ott van ez a kaja...én szeretek így enni :)