2011. január 11., kedd

gombás farfalle


Tésztanapi ebéd, holnapra.
Farfalle tészta, erdei gombákból készült pörkölttel.
Nem ragozom. :) Tésztát sós vízben kifőztem, közben elkészítettem az erdei gombákból a pörköltet, lefényképeztem, holnap megeszem. :)
Az erdei gomba keverék szárított gombákból állt, amiket 2 órára langyos vízben áztattam, hogy megpuhuljanak és főzni lehessen belőlük.

5 megjegyzés:

gondaanyu írta...

Jól hangzik ! Én is valami rizottón vagy ilyesmi tésztán gondolkodom.

M írta...

Igen, ez is tetszik. :)

gondaanyu írta...

Írtam Neked a PW konyhában. Csináld 25 dkg lisztből a kelt tésztát. Vagy csinálj káposztás buktát. Én szoktam és nagyon finom .
Én ma akarok croissant sütni, rendesen hajtogatva, megadva a módját. Kettőnknek az is sok, majd viszek a szomszédba.

Lazac írta...

Köszönöm, közben én is töprengtem a megoldáson. Erre jutottam, hogy negyed kiló lsitből készítek tésztát, és a felét lefagyasztom egy másik alkalomra. Pl egyszer csinálok sárgarépás-káposztást, egyszer meg gombás-padlizsánost :) vagy hasonlókat. :)

Névtelen írta...

Megrendeltem a zoldsegesnel a laskagombat..... :)
Ircsike