Hosszú napok kihagyása után végre megint főzök. :)
Utoljára asszem majd' egy hete főztem.
A mai ebéd grillezett lazac, tejfölös céklasalátával..
A lazacot bepácolom sütés előtt egy órával, só, bors, kaporlevél, citromlé, olívaolaj, fokhagyma és egy kevés csili keverékébe. 1 óra múlva megsütöm grillsütőben. A céklát megfőzöm, felszeletelem, összekeverem só, bors, cukor, kevés citromlé és tejföl keverékével.
5 megjegyzés:
Hú... az az izé ottan nagyon rózsaszín.... De a Lazac jöhet... :D
(Most azt kell beírnom a szóellenőrzésbe, hogy "inger" ... ezkész... :D :D )
Ettől erőre kapsz legalább. Jó étvágyat !
Köszönöm gondaanyu! Vadlazacból készítettem most el, nem a hagyományosból. :)
Alessia!
A tejföltől ilyen ciklámenszínű lesz a cékla, de finom. :) Passzol a lazachoz. :):)
Már rájöttem, hogy nekem ez miért nem tűnt fel, mert tőlem soha nem kéri az ellenőrzést, hiszen én vagyok itt a góré. :):)
Igy meg nem ettem ceklat... ezt is kiprobalom!:)
Na es persze koszonom ezt a remek ceklas gondolatot!:)
Ircsikém!
Szívesen, szerintem így nagyon finom a cékla. Én már elég régóta készítem joghurttal, most először tejföllel. :)
Megjegyzés küldése