Bacon-be göngyölt csirkemáj, töltött cékla, párolt zöldséggel. Hozzávalók : csirkemáj ( személy szerint 2), bacon, cékla, darált hús, hagyma, fokhagyma, só, bors, kurkuma, tandori massala (elhagyható), a köret tetszőleges zöldségek ( itt most kelbimbó, spenót) párolva, jégsaláta. A csirkemájakat megtisztítom, majd beleforgatom mustár és majoranna keverékébe. Sózni nem kell, mert a bacon sós. Egy tepsibe teszem, lefedem alufóliával, 20 percig sütöm fólia alatt, majd 10 percig, az alufóliát levéve róla, amíg meg nem pirul. |
3 megjegyzés:
Nekem nagyon tetszik ez a töltött céklád!!Szenzációs!!
Ezt a receptedet tuti meg fogom csinálni,és majd beszámolok róla nekem,hogy sikerült.
Köszi Vizicsibe ismét nagyon gusztát főztél-sütöttél- pároltál!!!:):):):)
Köszönöm Hógolyó! :):):) Ízre is remek volt. Én ugyan nem sóztam, borsoztam a céklát betöltés előtt, de nem ártana neki. :)
Nemcsak szep es izletes, de minden hozzavalo nagyon egeszseges.
Jo nezni a szep kepeket, a ragyogo otleteket. Most mar en is egyre gyakrabban hasznalok azsiai es indiai fuszereket.
Mennyei izeket lehet varazsolni a zoldsegekbol is.
Szep vasarnapot kivanok Neked! :)
Megjegyzés küldése