2010. október 26., kedd
Fradi leves
Hozzávalók: 1 tálca csibeszárny ( 5 db), 3 sárgarépa, 3 gyökér, 1 karalábé, 1 kisebb fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 bögre borsó, 1 bögre zöldbab ( ezek utóbbiak mélyhűtöttek), só, bors, bio vegeta
Az összes hozzávalót addig főzöm, amíg a csont le nem jön a húsról és a zöldségek meg nem puhulnak. Mindent egyszerre teszek oda, felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi, megfűszerezem és puhára főzöm. Kicsontozom a húst, és visszateszem az edénybe. Nagyon sűrű, nagyon tartalmas leves, ( inkább egytálétel) mégis alacsony kalóriatartalmú.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Nem hangzik rosszul, már csak azért sem, mert végre egy nem macerás leves! :):)
Nem túl guszta látvány, de az íze az mesés :)
pár napja vettem először a Lázár-féle házias levesalapól, ami olyan kocsonyás vagy zselés vagy mi a szösz, nekem nagyon ízlett, a karfinyollevest azzal készítettem, az egyikkel, mert a másikat megettem))) és fél este vedeltem rá)))
:):):)
Megjegyzés küldése